Nieuwe wereldsmaken in de HartenJager

Foto: RTV Altena
24 januari 2020, 15:53
Verlopen

GIESSEN - Mozghan en haar team afkomstig uit Iran gaan naast de Syrische avonden smaak geven aan Altena.

In de HartenJager is het smakelijk genieten, samen komen en samen doen verworven tot toverwoord. Zo ook met het nieuwe initiatief van Mozghan welke op iedere 3e dinsdag van de maand de smaak van ver naar Giessen gaat halen. De eerste avond, 18 februari, is reeds volledig volgeboekt. Ook de succesvolle Syrische buffetten blijven bestaan, namelijk iedere week op donderdag.

Zowel Mozghan als Reem van RM Kitchen hebben het initatief genomen om deze smakelijke avonden te organiseren. De HartenBrigade biedt slechts ondersteuning en draagt de dames een warm hart toe. Voor meer informatie of reserveren kijkt u op de Facebook pagina van de HartenBrigade of RM Kitchen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl