Stine Jensen te gast bij het Literair Café

Foto: Facebook Literair Café
24 januari 2020, 18:46
Verlopen

WOUDRICHEM - Stine Jensen komt op vrijdag 7 februari op bezoek in het Literair Café in de Teerkamer. Deze schrijver, filosoof en programmamaker van omroep Human heeft heel wat boeken en tv-series op haar naam staan.

Tijdens haar zoektocht naar spirituele groei nam ze een kijkje in het wilde westen van yoga en mindfulness. Volgens komiek Youp van ’t Hek is het kolder, volgens veel vrouwen een zegen. Het leidde tot boeken als Go East! en Goeroes. Stine Jensen deed mee aan het tv-programma Wie is de Mol? En samen met Frank Meester schreef ze het boek De Opvoeders, een filosofische handleiding voor de schipperende ouders van nu.

De Teerkamer opent haar deuren op 7 februari om 20.30 uur. De entree is 15 euro, maar donateurs hebben vrij toegang.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl