ZVDO op zoek naar vorm

Foto: Archief
3 februari 2020, 20:28
Verlopen

ANDEL/NUENEN - Na een goede reeks voor de winterstop, hebben de mannen uit Andel na de winterstop moeite om het goede ritme te vinden. Zaterdag werd er gespeeld tegen het minder geachte team Nuenen uit de gelijknamige plaats.

De eerste periode verliep volgens plan. Zorgen dat de verdediging op orde is en vanuit daar de aanval zoeken. Toch wist Nuenen de score te openen met een overtal situatie. ZVDO liet zich voorin ook zien, wat resulteerde in een overtal situatie en een strafworp. Helaas bleken deze kansen onvoldoende voor het eerste doelpunt van ZVDO. Het tweede kwart verliep exact hetzelfde. 1 doelpunt voor Nuenen, maar geen voor ZVDO. Dat ZVDO de bal niet in het net kreeg ging bij de mannen in de koppies zitten.

In de derde periode ging het iets beter. ZVDO vond het net en kwam terug tot 3-2. Nog niets aan de hand zou je zeggen, maar bij die twee doelpunten bleef het voor ZVDO. In de vierde periode wist Nuenen nog uit te lopen naar een eindstand van 5-2. ZVDO gaat zich weer proberen te herpakken en treedt volgende week aan tegen het goede en ervaren HZPC in AquaAltena, om 18.45 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl