Vrachtwagenchauffeur krijgt 10.000 euro aan boetes

Foto: Archief
5 februari 2020, 06:42
Verlopen

HANK - Zaterdagavond hebben een aantal vrachtwagenchauffeurs op de A27 bij Hank een ander vrachtwagen tot stoppen gedwongen.

De man had schade gereden aan een viaduct, maar stopte daarvoor niet. Toen de politie ter plaatse kwam ontdekten zij dat er nogal wat mis was met de chauffeur en zijn truck met oplegger. De chauffeur had geen rijbewijs of andere chauffeurspapieren. Onder zijn truck zaten wielen met de verkeerde maat, terwijl ook de papieren van de wagen niet klopten en zijn oplegger drie gladde banden had. De achterkant van de oplegger werd met een spanband bij elkaar gehouden.

De combinatie is in beslag genomen. De chauffeur kreeg voor in totaal 10.000 euro aan boetes.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl