SGP Altena stelt vragen over winkelaanbod in Werkendam

Foto: Archief
6 februari 2020, 05:52
Verlopen

WERKENDAM - Arjan Versluis raadslid van SGP Altena heeft aan het college van de gemeente Altena vragen gesteld over het winkelaanbod in Werkendam.

Het in stand houden van een goed functionerend winkelaanbod en een aantrekkelijk centrum is van essentieel belang voor de vitaliteit en leefbaarheid van de kernen, zo stelt Versluis. Hij heeft dan ook vragen gesteld over de beperkte parkeercapaciteit in Werkendam en het ontbreken van een goede bewegwijzering.

Verder is hij benieuwd naar de status van ontwikkelingen in het centrumgebied van Werkendam, zoals de geplande realisatie van appartementen op de hoek Kruisstraat/Lijnbaan en de invulling van het braakliggend terrein aan De Burcht. Als laatste vraagt hij het college om nog eens kritisch te kijken naar de plannen omtrent de verhuizing van de Aldi supermarkt van de Floreffestraat naar het grasveld aan de Werkina in Werkendam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl