Gezellige dorpsquiz in Werkendam voor het goede doel

Foto: Gida Ploeg
8 februari 2020, 06:45
Verlopen

WERKENDAM - Op zaterdagavond 7 maart wordt er in Werkendam een gezellige dorpsquiz georganiseerd voor het goede doel. De locatie is Sono Koek aan de Werken 1 in Werkendam.

Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom en om 20.00 uur wordt er van start gegaan. De teams mogen bestaan uit 2 tot 6 personen. Als het team zich aangemeld heeft, krijgen ze al gelijk de eerste opdrachten. De organisatie noemt dit: ‘De voorpret’. Op de avond zelf krijgen de teams een boekje met opdrachten en vragen. De vragen zijn heel verschillend, van gemakkelijk naar moeilijk, over Werkendam, puzzels, meerkeuzevragen en nog veel meer.

Als afsluiter is er een optreden van Wim van den Heuvel. De organisatie hoopt op een hoge opkomst, zodat er een mooie opbrengst is voor het goede doel van de avond. Op 24 april zullen enkele leden van de organisatie afreizen naar Malawi.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl