Het Visserijmuseum zoekt vrijwilligers

Foto: Archief
8 februari 2020, 06:35
Verlopen

WOUDRICHEM - Dit jaar bestaat het Visserij- en Cultuurhistorisch museum in Woudrichem 48 jaar.

“Een mooi moment om te vernieuwen”, aldus het bestuur. Daarom wordt de entree en het ontvangstgedeelte gerenoveerd. Ook wordt de collectie gedigitaliseerd. Het Woudrichemse museum wordt geheel gerund door vrijwilligers, die hun ziel en zaligheid erin leggen. Echter worden deze vrijwilligers steeds ouder en daarom is er behoefte aan nieuwe vrijwilligers die het erfgoed van de riviervisserij mede in stand willen houden en willen bewaren voor de komende generaties.

Men is op zoek naar mensen die eens per twee weken beschikbaar zijn. Er staat een dagvergoeding tegenover. Sta je open voor een vrijblijvend gesprek, neem dan contact op met Paul Martens via 06-51328804 of paul-martens@ziggo.nl. Kijk voor meer informatie ook op www.visserijmuseumwoudrichem.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl