Ria van der Linden ontvangt Romboutsprijs 2020

Foto: Archief
8 februari 2020, 06:49
Verlopen

ANDEL - Donderdag is de Romboutsprijs 2020 uitgereikt aan Ria van der Linden. Zij ontving uit handen van wethouder Matthijs van Oosten de prijs, een beeldje van Sint Rombout, tijdens het jaarlijks dorpsbuffet.

De Romboutsprijs wordt jaarlijks uitgereikt op initiatief van ondernemersvereniging De Linden aan een persoon of organisatie die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor het dorp Andel. Ria van der Linden kreeg de prijs, omdat ze haar sporen op een breed gebied heeft verdiend en flink aan de weg timmert.

Volgens de jury is haar betrokkenheid bij veel verenigingen uniek. Op kerkelijk en maatschappelijk gebied terrein zet zij zich in. De jury roemt verder nog haar medeleven bij lief en leed in het dorp.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl