Sneeuwklokjes in de polder

Foto: Agnes Advocaat
9 februari 2020, 13:40
Verlopen

ALMKERK - Sneeuwklokjes, het voorjaar komt eraan! In natuur- en cultuurhistorisch centrum Duyls Bos aan de Duijlweg in Almkerk staan er duizenden te stralen momenteel.

Wil jij ook graag komen kijken naar de vele sneeuwklokjes in het Bos? Op zaterdag 15 en zondag 16 februari ben je tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom om te komen genieten en te speuren wat je nog meer aan bloeiende planten kunt ontdekken. Trek je schoeisel aan wat tegen een beetje modder kan.

Voor automobilisten is er toegang vanaf de Midgraaf, er staat een banner aan de weg. Voetgangers/fietsers kunnen via de poort aan de Duijlweg, ook daar staat een banner. Voor mensen die slecht ter been zijn is beperkte parkeerplaats op het terrein via de poort aan de Duijlweg.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl