Gewonnen punt voor SKV tegen ’t Capproen

Foto: Archief
10 februari 2020, 13:55
Verlopen

SLEEUWIJK / HELLEVOETSLUIS - Afgelopen zaterdag speelde SKV in Hellevoetsluis. De tegenstander was de nummer 4 van de ranglijst ’t Capproen. Een gevaarlijke ploeg met goede dames.

SKV had net als de vorige keer tegen deze ploeg een plan gesmeed om het gevaar te elimineren. Dit werkte ten dele want de thuisploeg had bijna de gehele wedstrijd een voorsprong behalve in de laatste minuut van de wedstrijd. SKV speelde niet echt een goede wedstrijd, maar bleef wel stabiel ogen. Na de rust werden de aanvallen van SKV werden beter en ’t Capproen speelde zich uit de wedstrijd door de verkeerde kansen te nemen.

Een goede opzet van de aanval zorgde voor de perfecte uitvoering van het laatste schot van Robin Duizer en de 14-14 viel met nog 20 seconden te spelen. Een prima resultaat tegen deze sportieve tegenstander. Komende week is er een thuiswedstrijd tegen Terda gepland om 16.20 uur in de Jager in Giessen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl