ZVDO herpakt zich knap

Foto: Archief
10 februari 2020, 14:18
Verlopen

ANDEL - Na drie minder goede wedstrijden na de winterstop, heeft ZVDO afgelopen zaterdag weer laten zien dat het kan poloën. Er stond een wedstrijd op het programma tegen HZPC uit Horst.

Nadat pupil van de week Róman Duijzer de wedstrijdbal het water in gegooid had namens Hout en Living, gingen de twee ploegen in Andel van start. De bezoekers openden de score. Arie Stuij wist met een hard afstandsschot de score weer gelijk te trekken. HZPC antwoordde met 2 doelpunten.

Het enige verschil tussen de teams was, dat de heren uit Horst hun kansen wisten te verzilveren en dat ZVDO vier keer achter elkaar de binnenkant van de paal wist te raken en de bal helaas voor de doellijn bleef. Hierdoor wist HZPC uit te lopen naar een voorsprong van 1-6. Net voor de rust wist de thuisploeg nog iets terug te doen, zodat er met een stand van 3-6 de rust in werd gegaan.

De derde periode werd gelijk gespeeld, beide ploegen scoorden 1 doelpunt. Tussenstand: 4-7.

Ook in de laatste periode bleef de wedstrijd onverminderd spannend. ZVDO wist nog terug te komen tot 6-8, maar HZPC wist het gaatje aan het einde van de wedstrijd toch op 3 doelpunten te zetten. De eindstand werd hiermee 6-9 in het voordeel van HZPC.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl