Cursus luisteren naar Gods stem

Foto: Hennie Bouman
15 februari 2020, 10:00
Verlopen

GENDEREN - Om fijngevoeligheid te ontwikkelen voor Gods stem is het noodzakelijk om luisterend te bidden. Maar hoe doe je dit? Is er een Bijbelse basis voor?

Hier wordt bij stil gestaan in de cursus ‘Luisteren naar Gods stem’ door middel van lezingen, groepsgesprekken en het ‘werkelijk luisteren’. De cursus bestaat uit 3 avonden en is een combinatie van onderwijs en groepsgesprekken. De cursusleider is Annet van Willigen. Zij is verbonden aan het Evangelisch Werkverband. De cursus bestaat uit 3 delen: ‘wandelen met God’, ‘wacht op de Heer’ en ‘rivieren van levend water’.

De cursus zal plaatsvinden op 2, 16 en 30 maart 2020. De tijd is van 20.00 tot 22.00 uur en de inloop is vanaf 19.45 uur. De kosten bedragen €15,00 voor het boekje, koffie en thee. De cursus vindt plaats in de Gereformeerde Kerk te Genderen. Voor opgave kunt u contact opnemen met Hennie Bouman-van den Heuvel via hennie@boumanautos.nl of 06-20575876.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl