Beeldvormende Altenatafel heet voortaan Altenaronde

Foto: Archief
22 februari 2020, 06:50
Verlopen

ALMKERK - Het presidium van de gemeente Altena, bestaande uit de voorzitter van de raad en de fractievoorzitters, heeft besloten om een kleine aanpassing te doen in de aanduiding van de Altenatafels.

Op dit moment werkt de gemeente Altena met twee typen Altenatafels: de beeldvormende Altenatafels en opiniërende Altenatafels. Deze vinden altijd op twee verschillende avonden plaats. De gemeente ervaart dat deze namen lastig zijn in de communicatie.

Daarom heten de beeldvormende vergaderingen voortaan ‘Altenaronde’ en de opiniërende vergaderingen ‘Altenatafel’. De Altenaronde is altijd op locatie in één van de dorpen en staat in het teken van het verzamelen van informatie en het gesprek met de inwoners. De Altenatafel is in de regel in het gemeentehuis in Almkerk en staat in het teken van onderlinge dialoog en debat.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl