Gameavond aan boord van de Friendship

Foto: Archief
22 februari 2020, 06:56
Verlopen

SLEEUWIJK - Vrijdagavond 28 februari is er weer een gameavond aan boord van de Friendship in Sleeuwijk.

Er zijn een flink aantal nieuwe maar ook ‘retro’ spelcomputers op een groot scherm zoals de Playstation, Switch maar ook ouder zoals Nintendo Gamecube en (S)NES. Uiteraard kun je ook een potje poolen, tafelvoetballen of pak een bordspel uit de kast. De bar is open voor een hapje en een drankje. De entree is gratis.

De Friendship is een jongerencentrum gevestigd op een voormalig binnenvaartschip. Het schip ligt op het terrein van firma Dalm aan de Hoef 15 te Sleeuwijk. Voor verdere vragen of informatie over het (jaar)programma kun je mailen naar info@tienerfriends.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl