Start to Run vanaf 7 maart in Giessen

Foto: Archief
23 februari 2020, 10:03
Verlopen

GIESSEN - Wil jij ook beginnen met hardlopen? Om lekker buiten te zijn en je conditie te verbeteren? En dan liefst bij jou in de buurt? Maar vind je die eerste stap zo lastig. Dan is Start to Run iets voor jou.

Vanaf zaterdag 7 maart organiseert Altena Road Runners in samenwerking met de Atletiekunie weer zeven Start to Run trainingen. Samen, maar op je eigen niveau ga je met andere Start to Runners op zeven zaterdagochtenden vanaf 9.30 uur hardlopen. Je traint onder begeleiding van een deskundige hardlooptrainer en komt op mooie plekjes bij jou in de omgeving. Na zeven weken ben je in staat om 25 minuten aan één stuk hard te lopen. Ook is er de mogelijkheid om gezamenlijk op dinsdagavond te trainen aanvang 19.45 uur.

Zorg dat jij er bij bent op zaterdag 7 maart bij sporthal De Jager in Giessen bij de ingang sportvelden. De enthousiaste trainers staan voor je klaar. Voor 49,50 doe je mee. Voor meer informatie over Start to Run en inschrijven kijk op de website www.yakultstarttorun.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl