Hart en Hand op bezoek in Goezate

Foto: Leen Paans
26 februari 2020, 19:55
Verlopen

WERKENDAM - Woensdag 19 februari kwamen de jongeren van Hart en Hand voor ouderen naar Goezate om een fijne avond te organiseren voor de bewoners. Er stonden weer leuke activiteiten op de planning.

De commissie Hart en Hand voor ouderen is een initiatief vanuit SGP-Jongeren Werkendam. Zij zetten zich in tegen eenzaamheid onder ouderen. Door bij d’ Altenaer en Goezate activiteiten te organiseren willen zij laten zien hoe belangrijk het is om onze ouderen niet te vergeten. Er stond een groep van 25 jongeren klaar om zich in te zetten. In de centrale hal werd er Bingo gespeeld. Er was een bijzondere prijs te winnen. Namelijk een kaartje voor een high tea met een groepje ouderen en jongeren op een andere avond. Een aantal ouderen hebben persoonlijk bezoek gehad, fijn een kopje koffie gedronken en een praatje gemaakt.

Op twee huiskamers werd er een baby in bad gedaan. De ouderen hebben ervan genoten. “Het geeft een goed gevoel om iets voor een ander te doen. De dankbaarheid is te voelen en dat laat zien hoe belangrijk het is om onze ouderen niet te vergeten”, zegt de commissie Hart en Hand voor ouderen. Het was een geslaagde avond. Ben je nieuwsgierig geworden of heb je leuke ideeën? Laat het weten en ga naar www.sgpjwerkendam.nl/hart-en-hand/ of mail naar hartenhandvoorouderen@outlook.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl