VVD en ChristenUnie stellen vragen over pachtcontract

Foto: Pixabay
4 maart 2020, 06:06
Verlopen

ALTENA - VVD Altena en ChristenUnie Altena hebben gezamenlijk vragen gesteld aan het college over het pachtcontract dat de gemeente zou hebben afgesloten voor een stuk grond aan de Brugdam in Almkerk.

Dit stuk grond zou gebruikt gaan worden voor de aanleg van de tennisvelden van LTV Almkerk naar de locatie tegenover de ijsbaan. De aanleg van de tennisvelden gaat hier niet door in verband met bezwaren van omwonenden. Toch blijkt uit de Raadsinformatiebrief van oktober 2019 dat de gemeente al wel een pachtcontract is aangegaan van € 100.000,00.

Daarom willen beide partijen onder andere graag weten waarom het college gekozen heeft voor deze pachtconstructie, als nog niet vast stond dat dit de plaats van de tennisvelden zou worden. Verder willen partijen graag weten of de gemeente nog onder dit pachtcontract uit kan en wat de verdere gevolgen zijn.

In het radioprogramma A-Magazine van zaterdag 7 maart sprak Michel Pruijmboom met raadslid Jan Kolff van VVD Altena:

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl