5 besmettingen in Altena met COVID-19

Foto: RIVM
12 maart 2020, 14:14
Verlopen

ALTENA - Volgens de meest recente cijfers van het RIVM is het aantal patiënten met het coronavirus gestegen van 4 naar 5 gevallen in de gemeente Altena.

In Brabant gaat het in totaal om 273 patiënten, het aantal besmettingen in Nederland is gestegen naar 614. De provincie Noord-Brabant blijft de zwaarst getroffen provincie in Nederland. Ten opzichte van gisteren zijn er 111 patiënten besmet geraakt met het coronavirus. Van 13 patiënten is de woonplaats nog onbekend. In Nederland zijn 5 dodelijke slachtoffers te betreuren door het virus. Het exacte aantal besmettingen is waarschijnlijk hoger omdat ook mensen met lichte klachten thuis blijven en deze niet melden bij de GGD.

In Altena worden steeds meer activiteiten afgelast. Dit overzicht is hier te vinden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl