Landelijke Opschoondag gaat niet door

Foto: Opschoondag
13 maart 2020, 13:01
Verlopen

ALTENA - Het coronavirus houdt veel mensen bezig op dit moment. Met de Landelijke Opschoondag op komst, zijn de richtlijnen en adviezen van het RIVM de afgelopen periode aandachtig gevolgd.

Tijdens de Landelijke Opschoondag maken inwoners, ondernemers, verenigingen, sportclubs en scholen een gebaar voor een 100% zwerfafvalvrije leefomgeving, door samen in actie te komen in de buurt van hun huis, onderneming, clubhuis of school. En juist dat samenkomen, dat wordt door het RIVM de komende tijd afgeraden. Daarom is besloten om de Landelijke Opschoondag niet te laten doorgaan. De gemeente Altena vraagt alle enthousiaste deelnemers aan de Landelijke Opschoondag om zich bij dit besluit aan te sluiten.

Het goede nieuws: je kunt iedere dag iets aan zwerfafval doen. De gemeente hoopt dan ook van harte dat iedereen die het geweldige initiatief heeft om op 21 maart op te schonen, zijn of haar actie op een later moment opnieuw op de kaart zet.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl