HartenBrigade op missie tegen gevolgen van coronavirus

Foto: HartenBrigade
15 maart 2020, 14:07
Verlopen

ALTENA - Zoals iedereen weet zijn de zorgen rondom het coronavirus groot. De HartenBrigade wil graag een steentje bijdragen en komen direct in actie voor mensen in de gemeente Altena die het op dit moment moeilijk(er) hebben.

Het is ten allen tijden de missie van de HartenBrigade om te kijken naar de ander. Wat gaat er gebeuren? Meerdere dagdelen per week wordt er in viertallen soep gekookt. Deze worden verpakt en op verantwoorde wijze uitgedeeld aan mensen die tijdelijk niet naar buiten kunnen/mogen. Wil jij graag iets betekenen voor mensen die een klein netwerk hebben, meld je dan aan. Bijvoorbeeld als je soep wil koken in de HartenJager in Giessen, kaartjes wil schrijven, soep wil bezorgen of bellen naar (oudere) mensen voor een praatje.

Aanmelden kan via 06-38694800. Er wordt voor ieder onderdeel een groepsapp aangemaakt om alles efficiënt te kunnen communiceren. Hiervoor worden een aantal coördinatoren gezocht. Uiteraard worden bij alle taken de adviezen van het RIVM gevolgd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl