Videoboodschap JBZ: “Kijk om naar elkaar”

Foto: JBZ
21 maart 2020, 21:48
Verlopen

REGIO - Het coronavirus grijpt om zich heen. Er wordt de komende tijd nog veel meer van u gevraagd zo is de boodschap.

“Dit is eigenlijk pas het begin van de storm en op sommige afdelingen in het ziekenhuis (JBZ Den Bosch red.) wordt de druk nu al gevoeld.” Een indrukwekkende video is gemaakt door inwoners, artsen en betrokkenen. Het aantal gevallen van besmetting met het Covid-19 virus in de gemeente Altena is 21. Het aantal besmettingen stijgt snel, in Nederland zijn reeds 3631 mensen besmet.

Het reële aantal besmettingen ligt vele malen hoger, omdat niet iedereen getest wordt. Artsen laten weten: “Over een aantal dagen is er een andere werkelijkheid en kom je voor keuzes te staan die je nooit had hoeven maken.” Blijf thuis waar mogelijk, neem de richtlijnen in acht en geef om elkaar.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl