Afval en de coronamaatregelen

Foto: Gemeente Altena
26 maart 2020, 09:29
Verlopen

ALTENA - Door het coronavirus worden er verschillende aangepaste maatregelen genomen omtrent de afvalinzameling. Milieustations zijn langer open, papiercontainers in Woudrichem zijn uitgesteld en geen zakdoekjes meer bij oud papier.

De gemeente Altena heeft diverse maatregelen moeten nemen op het gebied van de afvalinzameling. De milieustations in Giessen en Werkendam zullen langer geopend zijn. Het milieustation in Hank zal tijdelijk worden gesloten. De aangepaste openingstijden zijn te vinden op www.gemeentealtena.nl. In de voormalige gemeente Woudrichem zou per 1 juli worden gestart met de inzameling van oud papier in containers. Deze planning kan niet worden gehaald. Woont u in de voormalige gemeente Woudrichem? Dan krijgt u na de zomer een brief over de papiercontainer. Woont u in de voormalige gemeente Aalburg of Werkendam en heeft u nog geen papiercontainer? Ook dan ontvangt u na de zomer een brief.

Ook doet de gemeente Altena een dringende oproep geen papieren zakdoekjes bij het oud papier te doen. Dit was al niet wenselijk, maar nu helemaal niet in verband met mogelijk verspreiding van het virus. Gooi ze bij het restafval in uw grijze container.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl