39 personen besmet met coronavirus in Altena

Foto: RIVM
27 maart 2020, 17:24
Verlopen

ALTENA - Op basis van de laatst bekende cijfers van vrijdag 27 maart zijn 39 inwoners van de gemeente Altena positief getest op het coronavirus.

Het werkelijke aantal besmettingen ligt hoger, omdat niet alle mensen met ziekteverschijnselen worden getest. De provincie met de meest positief geteste personen is nog steeds Noord-Brabant met 2488 personen. Wel daalt het aantal nieuwe ziekenhuisopnames in onze provincie. Landelijk zijn er 8603 mensen met het virus besmet, ruim 1.100 meer dan een dag eerder. 

Het aantal gemelde nieuwe ziekenhuisopnames en intensive care-opnames lijkt wat minder snel toe te nemen. Als deze lijn zich doorzet, kan over een aantal dagen geconcludeerd worden of de genomen maatregelen (afstand houden, sociaal contact beperken, handen wassen) werken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl