IJsje halen kan, maar wel op 1,5 meter afstand

Foto: FB: IJs- en Spijssalon Baks
7 april 2020, 21:56
Verlopen

WOUDRICHEM - De ijs- en spijssalon Baks in Woudrichem is nog geopend voor het afhalen van ijs en lekkernijen. Zeker met het mooie weer van de afgelopen dagen was het een reden voor een bezoek.

Eerder viel op de Facebookpagina van de ijszaak te lezen dat er een handhaver langs was geweest. Afhalen van de ijsjes is mogelijk, ook bieden ze een bezorgservice. Het is niet de bedoeling dat het ijsje voor de deur wordt opgegeten met veel mensen bij elkaar. ‘Houd 1.5 meter afstand en verspreid zo snel mogelijk’, zo valt te lezen op de pagina.

Op last van een boete van €390,- per persoon zal er meer toezicht plaatsvinden en waar nodig ook daadwerkelijk opgetreden. De ondernemers zijn zich hier van bewust en doen er alles aan om de klanten dit duidelijk te maken. De gemeente Altena draagt een steentje bij met een poster en verzoekt iedereen wandelend te genieten van een ijsje.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl