Paasweekend zonder drukte verlopen in Altena

Foto: Twitter: Politie Breda eo
14 april 2020, 11:35
Verlopen

ALTENA - Het was een bijzonder weekend in tijden van crisis waarbij naar verwachting de vaak druk bezochte gebieden in Altena nauwelijks bezoekers kreeg. Als dat al gebeurde hield men zich aan de geldende richtlijnen.

Burgemeester Lichtenberg kondigde eerder aan dat er extra toezicht en handhaving zou worden ingezet. Ook sprak hij uit niet de verwachting te hebben dat dit nodig zou zijn. Vooralsnog zijn er bij de gemeente Altena geen wanklanken bekend over bovenmatige drukte in de gemeente zo laat een woordvoerder weten. Er was weinig verkeer op de weg, ook was er geen sprake van overlast van grote groepen motoren en wielrenners.

In de Biesbosch was sprake van controle op het water en middels een drone vanuit de lucht. Op de Aakvlaai zijn enkele bekeuringen uitgedeeld aan jongeren. Op diverse andere locaties is gewaarschuwd. De meeste recreanten hielden zich netjes aan de coronaregels. Ook toezichthouders van Rijkswaterstaat en Staatsbosbeheer waren actief.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl