Bevrijdingsfestival Gorinchem gaat vandaag online

Foto: Pixabay
5 mei 2020, 09:29
Verlopen

GORINCHEM - Het bevrijdingsfestival in Gorinchem gaat vandaag online.

Eigenlijk was het de bedoeling dat dit jaar twee weken lang de vrijheid met allerlei herdenkings- en feestmomenten zou worden gevierd. Maar dat gaat door het coronavirus begrijpelijkerwijs niet door. Nu wordt het een online-feest met zes podia. Artiesten komen wel naar de locatie toe om op te treden maar dan zonder publiek.

Om de festivalbeleving nog wat reëler te maken komen ondernemers uit Gorinchem en de regio met een virtuele foodtruck naar het Gorcums Bevrijdingsfestival. Achter de autootjes zitten webpagina’s verstopt waar eten kan worden besteld. Op het Marktplein staan verder virtuele kraampjes die naar webshops leiden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl