Wouter Korteweg terug bij Kozakken Boys

8 mei 2020, 18:18
Verlopen

WERKENDAM - Wouter Korteweg (20) keert aankomend seizoen terug bij Kozakken Boys. De in Dordrecht geboren doelman tekende begin mei een contract tot de zomer van 2021 in Werkendam. Korteweg komt over van de Rotterdamse eersteklasser Neptunus-Schiebroek.

Korteweg verliet Kozakken Boys in 2017 voor RVVH, waarna hij via Smitshoek een profavontuur in Zweden aanging. Voor Södertälje FK, een club uit een stadje net buiten Stockholm, speelde Korteweg een seizoen op het vierde niveau van het Scandinavische land. Nadat de Dordtenaar met die club degradeerde, keerde hij terug naar Nederland.

Bij Kozakken Boys wordt hij keeper van het nieuwe O23-elftal en derde doelman van de A-selectie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl