Politie vindt veld met hennepplanten in Hank

Foto: Politie.nl
17 mei 2020, 13:29
Verlopen

HANK - Zaterdagavond 16 mei troffen politie en BOA’s van Staatsbosbeheer een veldje aan waarop hennepstekjes geplant zijn. Twee verdachten zijn aangehouden.

Eerder deze week zag Staatsbosbeheer dat er een veldje aan de Jappegatweg in Hank gereed gemaakt werd voor beplanting en besloten dit goed in de gaten te houden. Zaterdagavond rond 21.00 uur zagen zij twee mannen die op het veldje aan de slag waren. De politie werd gebeld en gingen ter plaatse. Op het veldje zagen zij in eerste instantie niemand. De BOA zag een stukje verderop twee mannen, een 35-jarige en een 31-jarige man beide uit Werkendam, lopen. Zij werden aangehouden door de politie.

Bij de fouillering bleek dat zij diverse zakjes drugs en contact geld bij zich hadden. Na controle van het veld bleek dat de mannen inderdaad ruim 100 hennepplantjes geplant hadden op het veldje. Deze zijn in beslag genomen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl