Buurtbusvervoer nog niet mogelijk in Altena

Foto: Redactie
29 mei 2020, 18:22
Verlopen

ALTENA - Vanaf dinsdag 2 juni gaat het openbaar vervoer volgens aangepaste dienstregeling weer rijden met uitzondering van de buurtbussen.

Daar waar in de gemeente Altena geen buslijnen meer rijden, met name door het wegvallen van de buurtbussen, kunnen reizigers gebruik maken van de regiotaxi. Reizigers kunnen in die gevallen tegen WMO-tarief reizen wanneer men afhankelijk is van het openbaar vervoer. Deze maatregel geldt vooralsnog tot 1 juli.

Het is niet mogelijk om de buurtbussen aan te passen, achter in te stappen en de 1,5 meter afstand te bewaren tot elkaar. Ook behoren de chauffeurs veelal tot de risicogroep om besmet te raken met het coronavirus. Meer informatie is te vinden op www.bravo.info/regiovervoer.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl