Britt den Haan stapt uit selectie van IMS/Voltena

Foto: Archief
1 juni 2020, 12:56
Verlopen

WERKENDAM - Volleybalster Britt den Haan uit Werkendam maakt niet langer deel uit van de selectie van IMS/Voltena. De 21-jarige Britt den Haan wil zich gaan concentreren op haar maatschappelijke carrière in de gezondheidszorg.

Ze vond het zelf een erg lastige keuze en het afscheid van haar teamgenoten en de technische staf van Voltena is haar zwaar gevallen. Ze geeft echter aan dat het niet mogelijk is om haar baan in het Beatrixziekenhuis en sporten op niveau met elkaar te combineren en dit allebei op honderd procent te doen. Dus moest ze een keuze maken. “En door nu aan te geven dat ik met volleybal stop, kan ik door de voordeur vertrekken bij Voltena”, aldus Britt den Haan.

Zes jaar lang maakte Britt den Haan deel uit van het damesteam van Voltena. Vanuit de derde divisie klommen zij op naar het op één na hoogste niveau, de top- divisie en ontwikkelden zij zichzelf daarnaast als beachvolleybalster.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl