Vierde speld van waardering voor Sandra Hofman

Foto: Vrouw en Altena
4 juni 2020, 20:41
Verlopen

SLEEUWIJK - Iedere week geeft ‘Vrouw en Altena’ een speld aan een bijzondere vrouw in een serie van 5. Nicole Roubos nomineerde ontwerpster en ondernemer, Sandra Hofman, als eerbetoon voor bijzondere creativiteit in deze coronatijd.

Nicole Roubos, teamlid van Vrouw en Altena, besloot om Sandra zelf te nomineren voor de speld van waardering. Dik verdiend, niet alleen in deze tijd, maar ook in de jaren ervoor bij de ondersteuning van de verkiezing van de Ondernemende Vrouw van Altena. Tijdens de weken van Berenjacht bedacht zij de berenmedaille. Als eerbetoon aan alle vrouwen in Altena die iets bijzonders doen in deze tijd heeft ze samen met Vrouw en Altena de ‘waarderingsspeld’ in het leven geroepen.

In het creatieve hoofd van Sandra ontstaat de gedachte aan een blijvende herinnering aan deze tijd. Iedereen kan zich de eerste weken van corona nog wel herinneren. Massaal werd er gehamsterd. Er was geen wc-rol meer te krijgen. Dus ontwierp zij de ‘vergulde wc-rol’ een blijvend en humoristisch aandenken aan deze periode.

Vijf jaar geleden bedacht Sandra samen met Fientje de ‘erespeld’ voor de meest Ondernemende Vrouw van Altena. Dé verkiezing om vrouwen van dit mooie eiland een podium te geven. Ondernemerschap, onderwijs en overheid voor het voetlicht brengen en vrouwen (soms ook achter de man) te waarderen om de waardevolle bijdragen die zij leveren. De symboliek in de speld staat voor: Altena, het universele symbool voor de vrouw, de O van Ondernemend en de omhooggaande pijl geeft de gedrevenheid van de ontvanger weer.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl