VVD Altena: ‘Rent-a-Cop is een verkeerd signaal’

Foto: Redactie
13 juni 2020, 18:20
Verlopen

ALTENA - Alle inwoners moeten kunnen vertrouwen op de inzet van politie en handhavers op ieder moment en niet alleen met een speciale actie of voor een specifiek probleem. Dit stelt de fractie van VVD Altena.

Burgerraadsleden Rik van der Pluijm en Sanne Muijs hebben samen met raadslid Robert van Dijk hierover schriftelijke vragen gesteld aan het college van de gemeente Altena. “De actie is in het verkeerde keelgat geschoten”, aldus van der Pluijm.

Met het stellen van schriftelijke vragen hoopt de fractie op snelle beantwoording en volgt de actie die op 23 juni zal plaatsvinden. Als blijkt dat de Rent-a-Cop actie overbodig is, krijgt deze wat de fractie van VVD Altena betreft geen vervolg.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl