Vier auto’s betrokken bij ongeval in Almkerk

Foto: Archief
16 juni 2020, 17:36
Verlopen

ALMKERK - Op de Kerkstraat in Almerk zijn dinsdagmiddag vier auto’s betrokken geraakt bij een ongeval. Twee van de voertuigen raakten zeer zwaar beschadigd.

Eén van de betrokken auto’s is ter hoogte van de supermarkt tegen twee auto’s gebotst en ramde daarna in volle snelheid een ander voertuig. Mogelijk is de automobilist onwel geworden, waardoor de macht over het stuur is verloren. Dat wordt nu onderzocht. De bestuurder is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

Een traumahelikopter landde in de omgeving. De trauma-arts ging in de ambulance mee met het zwaargewonde slachtoffer. Een van de andere automobilisten raakte lichtgewond. De Kerkstraat werd enige tijd afgezet. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeluk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl