Weekendafsluiting A27 Hooipolder-Werkendam

Foto: Archief
19 juni 2020, 15:28
Verlopen

ALTENA - Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de A27 tussen knooppunt Hooipolder en afrit Werkendam in de richting van Gorinchem. Hierdoor is de A27 van vrijdag 19 juni 21.00 uur tot maandag 22 juni 05.00 uur op dit traject afgesloten voor alle verkeer.

De werkzaamheden vallen onder het regulier onderhoud aan de snelweg. Doorgaand verkeer op de A27 richting Gorinchem wordt omgeleid via de A59 en de A2 of via de A59 en de A16. Lokaal verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl