2.000 liter drugsafval aangetroffen in centrum Werkendam

Foto: Redactie
22 juni 2020, 18:28
Verlopen

WERKENDAM - Op het Plein in Werkendam is op maandag 22 juni een kleine vrachtwagen aangetroffen vol met meer dan 2.000 liter drugsafval.

Doordat de vrachtwagen in de brandende zon stond, spreekt de politie van een levensgevaarlijke situatie. Welke stoffen het precies betreft is nog niet bekend. Het team Landelijke Forensische Opsporing en de omgevingsdienst kwamen ter plaatse voor het veilig stellen van de situatie.

In eerste instantie was het de bedoeling om de vaten op locatie veilig te stellen en af te voeren. Doordat de laadklep, die eerder die dag door de brandweer was geforceerd, met geen mogelijkheid in beweging was te krijgen is er voor gekozen het voertuig weg te takelen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl