Sluiting loods na vondst drugsgerelateerde stoffen

Foto: Archief
22 juni 2020, 17:00
Verlopen

ALTENA - Op maandag 22 juni 2020 heeft burgemeester Lichtenberg een loods in Altena gesloten nadat er grote hoeveelheden chemicaliën zijn aangetroffen die mogelijk bestemd waren voor de productie van synthetische drugs.

Het besluit van de burgemeester is genomen op grond van het zogenaamde Damoclesbeleid. De productie van drugs zorgt voor overlast en maakt de buurt onveilig. De maatregel moet  bijdragen aan de vermindering van drugscriminaliteit en daarmee aan de vergroting van de veiligheid en leefbaarheid in de samenleving.

De exacte locatie van de loods is niet bekend gemaakt. De loods is verzegeld en blijft drie maanden dicht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl