Waterpolojeugd ZVDO’74 slachtoffer van eigen succes

Foto: ZVDO
23 juni 2020, 18:51
Verlopen

ANDEL - De waterpolojeugd van ZVDO gaat hun derde week van training al weer in en bereidt zich na het succesvolle seizoen van afgelopen jaar voor op een zwaardere competitie.

De competitie zal komend jaar niet alleen zwaarder zijn omdat er een categorie hoger gespeeld mag gaan worden, de jeugdafdeling wordt ook nog eens slachtoffer van het eigen succes. Hanna Dommisse, Noa van Rijswijk en Lisa Leijendekker stromen door naar het eerste dames team van de club. Janne-Lynn Himpers blijft lid en trainen bij ZVDO maar gaat haar wedstrijden spelen in een klasse hoger voor een opleidingsteam in Oss. De laatste aderlating is Mathé van Noorloos, afgelopen seizoen mocht hij op regelmatige basis spelen in het eerste team van de club.

Jeugdcoach Lou Goedel heeft afgelopen seizoen maar liefst 3 jonge meiden zien debuteren in Dames 1 en 4 jonge mannen in Heren 1. Ook zijn er nog eens 3 ZVDO poloërs toegelaten op het WOC (waterpolo opleidingscentrum) waarbij de beste clubatleten van Zuid-Nederland gezamenlijk mogen trainen.

Waterpolo is een snelle, stoere, pittige teamsport, waarbij je over technische en zwemvaardigheden dient te beschikken. Daarnaast is ZVDO al ruim 45 jaar lang een gezellige club voor jong en oud. Als je een keer mee wil trainen bezoek de ZVDO site en kom gerust een keer langs. Deze periode is zeer geschikt om in te stappen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl