Start aanleg Rotonde N322 bij Andel

Foto: Archief
2 juli 2020, 19:49
Verlopen

ANDEL - Vanaf maandag 13 juli wordt gestart met de aanleg van een rotonde op de zeer beruchte kruising van de provinciale weg N322 en de Hoge Maasdijk bij Andel. Al in de voormalige gemeente Woudrichem zijn plannen gemaakt om hier een rotonde aan te leggen.

Tijdens deze eerste fase van de werkzaamheden kan het doorgaande verkeer over de N322 van de weg gebruik blijven maken. Gelijktijdig vindt op de Hoge Maasdijk tussen de nieuwe rotonde en Andel onderhoud plaats tijdens deze eerste fase. De tweede fase van de werkzaamheden start eind augustus.

Vanwege werkzaamheden van Rijkswaterstaat aan de sluis bij Andel wordt de N322 tussen de sluis en de rotonde bij Giessen gedurende één week afgesloten. In deze week wordt de rotonde geheel afgerond en opgeleverd. De bushalte Hoge Maasdijk vervalt door de komst van de rotonde, omdat er te weinig plek over blijft.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl