Inloophuis Altena weer open

Foto: Archief
7 juli 2020, 08:48
Verlopen

WOUDRICHEM - In januari 2020 ging Inloophuis Altena van start met als doel een ontmoetingsplaats te bieden aan een ieder die op de een of andere manier in aanraking is/komt met de ziekte kanker.

Vanaf het begin konden de vrijwilligers wekelijks een aantal gasten ontvangen. Samen met gelijkgestemden in gesprek om te delen wat deze verschrikkelijke ziekte voor invloed kan hebben. Door de plotselinge uitbraak van het coronavirus was het inloophuis sinds medio maart genoodzaakt de plannen te herzien en om de deuren tijdelijk te sluiten. Inmiddels is de rust in ons land aan het terugkeren, waardoor de overheidsmaatregelen weer ruimte geven voor het organiseren van activiteiten.

Vanaf woensdagavond 15 juli zal ook Inloophuis Altena weer de deuren openen. Vanaf deze datum zal het Inloophuis weer wekelijks geopend zijn voor inloop, een praatje of goed gesprek met koffie/thee. In oneven weken is er een avondopenstelling van half 8 tot half 10 en in de even weken is er een ochtendopenstelling van 10 tot 12. Na de zomervakantie zal er vanaf september maandelijks, zoals aanvankelijk de bedoeling was, een activiteit en/of lezing plaatsvinden. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.inloophuisaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl