Wouter van Vliet geïnstalleerd als raadslid

Foto: Redactie
9 juli 2020, 21:01
Verlopen

ALMKERK - Tijdens de laatste raadsvergadering voor het zomerreces is Wouter van Vliet uit Wijk en Aalburg geïnstalleerd als gemeenteraadslid voor het CDA.

Hiermee volgt hij Hanno van Baast op die om persoonlijke redenen zijn werkzaamheden binnen de gemeenteraad heeft moeten stoppen. Van Vliet is geen onbekende in de lokale politiek, zo was hij eerder raadslid in de voormalige gemeente Aalburg van 2008 tot 2019.

Binnen de CDA Altena fractie brengt hij voornamelijk kennis mee op het gebied van ruimtelijke ordening. ‘Ik lees bestemmingsplannen 5 keer sneller dan iemand die daar niet mee bekend is’ aldus het raadslid. Woningbouw krijgt zijn bijzondere aandacht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl