Park Veldzicht klaar voor eerste ‘grote’ evenement in Altena

Foto: Redactie
17 juli 2020, 17:50
Verlopen

GENDEREN - Na een schouw van het evenemententerrein door de brandweer en gemeente Altena is definitief groen licht gegeven voor de eerste braderie in Altena op Park Veldzicht op 18 juli.

De weersverwachtingen zijn goed, de ruim 45 standhouders hebben er zin in en de organisatie staat gesteld. U bent van harte welkom op het park waar op de markt een ruim aanbod is van handelaren in diverse branches. Ook presenteren diverse goede doelen zich als bijvoorbeeld Stichting Tess, Gain en de kerk in Genderen. Kom ook langs voor een professionele fotoshoot of bezoek de tent met roofvogels.

U kan ook genieten van het gezellige horecaplein, een springkussen voor de kinderen, gezellige muziek, het nieuwe kabouterbos en de vele dieren die het park rijk is. Er zijn maximaal 250 bezoekers tegelijk toegestaan, deze worden door de medewerkers geteld. Geen reden om niet te komen genieten van de braderie en Park Veldzicht aldus medeorganisator Wilbert van Rijswijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl