Avondspel Timmerdorp Almbos alsnog afgelast

Foto: Redactie
23 juli 2020, 21:15
Verlopen

GIESSEN/RIJSWIJK - Als alternatief voor het timmerdorp in Giessen en Rijswijk waren de vrijwilligers voornemens om toch het spectaculaire avondspel en de vossenjacht voor de kleinste kinderen door te laten gaan.

Helaas zijn er te weinig aanmeldingen om dit te realiseren. Het avondspel is een jaarlijks terugkerend onderdeel van het timmerdorp waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. Angstaanjagende momenten en zeker ook veel plezier zorgen voor veel mooie herinneringen, dit jaar helaas niet door het coronavirus.

Ook de vossenjacht voor de kinderen van groep 2 tot en met 5 gaat niet door. Door te weinig inschrijvingen heeft de organisatie moeten besluiten alle activiteiten af te gelasten. Men hoopt volgend jaar weer een geweldig timmerdorp te organiseren als afsluiter van de vakantie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl