Centrumplan Giessen-Rijswijk vordert gestaag

Foto: Woonlinie
27 juli 2020, 09:23
Verlopen

GIESSEN/RIJSWIJK - Het herontwikkelingsplan in centrum Giessen en Rijswijk is in aanbouw. Naast de nieuwe brede school komt een mix van zowel koop- als huurappartementen met op de begane grond een supermarkt en enkele winkels.

Woonlinie gaat er 8 appartementen van ongeveer 66 m2 verhuren. Deze appartementen zijn voorzien van duurzame bouwelementen. Denk hierbij aan een hoogwaardige wand-, dak- en glasisolatie, individuele bodemwarmtepomp, balansventilatie en zonnepanelen. De huurappartementen liggen beschut en zijn geschikt voor kleine huishoudens en senioren. De woningen worden ongeveer een paar maanden voor oplevering aangeboden via Woongaard, het regionale woonruimteverdeelsysteem.

De 28 koopappartementen in diverse klasses zullen worden aangeboden via projectontwikkelaar Tankens uit Andel.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl