Vraag nu Mantelzorgwaardering 2020 aan

Foto: Gemeente Altena
1 augustus 2020, 10:23
Verlopen

ALTENA - Wilt u mantelzorgwaardering aanvragen? Hiermee bedankt u de mensen die voor u zorgen. Een aanvraag indienen kan tot en met 31 december 2020.

Mantelzorg is een bedankje meer dan waard. U kunt kiezen voor een geldbedrag op uw bankrekening of een VVV-cadeaukaart. Een aanvraag indienen is mogelijk tot en met 31 december 2020. Het gaat om een bedrag van € 120,00. U kunt de Mantelzorgwaardering op verschillende manieren aanvragen. Bijvoorbeeld door het invullen van het digitale formulier in. Hiermee heeft u de aanvraag gedaan. U krijgt automatisch een bericht daarvan. Ontvangt u liever het aanvraagformulier met retourenvelop thuis op de mat? Dan kunt u bellen naar gemeente Altena – OnS Altena via 0183 – 51 60 60 of mailen naar ons@gemeentealtena.nl. Vul het aanvraagformulier in en stuur dit terug in de retourenvelop.

Is uw aanvraag goedgekeurd, dan krijgt u het bedrag van de Mantelzorgwaardering snel daarna op uw bankrekening gestort of een VVV-cadeaukaart toegestuurd. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met gemeente Altena – OnS Altena, bereikbaar via 0183 – 51 60 60 of ons@gemeentealtena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl