Zamir M. legt zich niet neer bij straf

Foto: Archief
6 augustus 2020, 16:00
Verlopen

WERKENDAM - De strafzaak rond de dood van de Werkendamse Laura Korsman krijgt een vervolg. Haar ex-vriend Zamir M. legt zich niet neer bij de 15 jaar celstraf en tbs met dwangverpleging die hij opgelegd heeft gekregen van het Hof.

Hij is in cassatie gegaan bij de Hoge Raad. Dat betekent niet dat de zaak volledig opnieuw behandeld gaat worden. De Hoge Raad gaat het cassatieberoep bestuderen op eventueel door het hof gemaakte fouten. Mocht de Hoge Raad vinden dat het hof geen fouten heeft gemaakt, dan kan de zaak niet-ontvankelijk worden verklaard of kan het de zaak verwerpen.

De nabestaanden van Laura zijn teleurgesteld. Tijdens de inhoudelijke behandeling bij het hof deed de moeder van Laura al een beroep op Zamir om zich neer te leggen bij zijn straf. Met zijn nieuwe stap negeert hij dit verzoek.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl