Aangepast programma Zomerfeesten Almkerk

Foto: ZFA
10 augustus 2020, 12:15
Verlopen

ALMKERK - Een zomer zonder Zomerfeesten in Almkerk is natuurlijk geen zomer. Op zaterdag 15 augustus organiseren de vrijwilligers een aangepast programma.

Op deze dag staat van 09.00 tot 11.00 uur een bootcamp op het programma om de dag sportief te kunnen beginnen. Voor de kinderen tot en met 12 jaar zal een springkussenfestival gehouden worden van 13.30 uur tot 15.00 uur op het terrein van v.v. Almkerk.

Geniet van de omgeving met de fiets of auto puzzelrit. Inschrijven is mogelijk van 13.00 uur tot 14.00 uur op het parkeerterrein achter ’t Verlaat voor de autorit en bij de Soos voor de fietstocht. Op het terrein aan de Waardhuizenseweg kunt u genieten van een drive-in bioscoop om 20.30 uur. Meer informatie is te vinden op www.zomerfeestenalmkerk.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl