Aangepaste dienstregeling Riveer op 18 augustus

Foto: Riveer
13 augustus 2020, 17:52
Verlopen

ALTENA/GORINCHEM - Op dinsdag 18 augustus gaat de Gorinchem X naar de werf vanwege noodzakelijk geplande onderhoudswerkzaamheden waardoor een calamiteitendienstregeling zal worden gevaren.

Naar verwachting is de pont op woensdag 19 augustus weer in de vaart. Door de werkzaamheden aan de Gorinchem X kan Riveer slechts met één veerpont op de routes Gorinchem-Sleeuwijk en Gorinchem-Hardinxveld-Werkendam varen.

Ook tijdens de spits zal de verbinding naar Sleeuwijk en Hardinxveld en Werkendam niet ieder half uur, maar ieder uur varen. Raadpleeg de calamiteitendienstregeling via de website van Riveer of in de Riveer app.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl