Knallend eindfeest Zomerfeesten Almkerk op Altena TV

Foto: ZFA
17 augustus 2020, 15:00
Verlopen

ALMKERK - Normaal gesproken worden de Zomerfeesten Almkerk afgesloten met een spetterend eindfeest. Dit jaar sluit men af met een vette livestream die zal worden uitgezonden op Altena TV.

Op zaterdag 22 augustus zullen meerdere artiesten tussen 17.00 uur en 23.00 uur op 20 meter hoogte een feestje bouwen met als thema ‘#ZFA20 In Air’. De organisatie laat weten: “De livestream wordt uitgezonden op Altena TV dus trek een biertje open en dans mee vanuit je eigen tuin!”

Altena TV is te ontvangen in de gemeenten Altena, Gorinchem, Molenlanden en Zaltbommel. Via Ziggo op kanaal 40 en via KPN op kanaal 1414. Voor alle uitzendgegevens per provider en overige mogelijkheden kijkt u op www.altenatv.nl. Daar vindt u tevens een livestream om rechtstreeks naar Altena TV te kijken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl