Woudrichemse jongen in elkaar geslagen in Sleeuwijk

Foto: Archief
17 augustus 2020, 08:54
Verlopen

SLEEUWIJK - Op zaterdag 15 augustus rond 23.00 uur is een 17-jarige jongen uit Woudrichem in elkaar geslagen in Sleeuwijk.

Hij fietste die avond alleen naar huis en kwam een groepje van zes jongens tegen op het einde van het pad Kagat dat uitkomt op de Rijksstraatweg in Sleeuwijk. De zes jongens sloegen vervolgens de 17-jarige jongen in elkaar. Bij thuiskomst in Woudrichem hebben het slachtoffer en zijn ouders een bezoek aan het ziekenhuis gebracht.

De vader van het slachtoffer doet een oproep op Facebook aan mensen die mogelijk getuigen waren van dit incident. Mocht u iets gezien of gehoord hebben, dan kunt u dit melden bij de politie. Dit kan via 0900-8844 of via politie.nl. Anoniem melding maken kan via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl