Drie keer is… Schoon

Foto: #Eredivisiebeach @pimspictures
19 augustus 2020, 10:19
Verlopen

WERKENDAM - Afgelopen weekend werd de derde ronde gespeeld in de serie Eredivisiewedstrijden van de nationale beachvolleybalcompetitie. Hierin komen de beste beachvolleybalteams van Nederland tegen elkaar uit.

Raïsa Schoon uit Werkendam wist met haar partner Katja Stam opnieuw haar grote vorm en talent te tonen door voor de derde keer in successie het nummer één team van Nederland, de voor de Olympische Spelen in Tokyo gekwalificeerde Sanne Keizer en Madelein Meppeling te verslaan. In de halve finale werden ook al haar voormalige partner Emi van Driel, die speelde met haar zus Mexime, met duidelijke cijfers (21-11 en 21-13) aan de kant gezet.

Komend weekend staat het Nederlands Kampioenschap beachvolleybal op het programma, dat wordt gespeeld in het The Hague Beachstadium in Scheveningen. Ook hier hopen Raïsa en Katja hoge ogen te gooien.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl